Go, Run the World!

Top 7 Locaties

Short cut naar de leukste hardloopplekken- en routes van dit moment. Inclusief hotspots, zodat je voor, na of tussen het hardlopen door ook iets kunt eten of drinken op de fijnste plekjes. Handig hé?

Lourunstheworld

Hardlopen is het leukste dat er is. En nóg leuker is het om te hardlopen op reis. Toen Lou drie jaar geleden een droomreis maakte door Zuidoost Azië, Nieuw Zeeland en Australië werd ze verliefd op het hardlopen in het buitenland. En startte ze Lourunstheworld (LRTW). Op LRTW proberen we jou te inspireren om ook die hardloopschoenen in je koffer te gooien en erop uit te trekken. Ontdek hier de mooiste hardloopplekjes, lees een van de bijzondere hardlopende reisverhalen van anderen of laat je inspireren door onze reizende blogs.

Blog

In onze blog vertellen we alles over hardlopen op reis. Variërend van een berg handige weetjes, feitjes, tips en tricks om het hardlopen in het buitenland nog leuker maken. Tot mooie persoonlijke hardloopverhalen van onze columniste.

Running Talk

De mooiste hardlopende reisverhalen van anderen vind je hier. In Running Talk vertellen ze alles over hun liefde voor hardlopen én natuurlijk de meest bijzondere buitenlandse hardloopervaringen.

Hardlopend de ongerepte natuur in met Erlinde

Erlinde / Run-Way Girls

Als hardloper voel ik me ook niet zozeer een toerist, ik voel me onderdeel van de plek waar ik ben. Lees hier Erlinde's verhaal

Van Groningen naar Disneyland Parijs en Cuba met Kelly

Running Girls / Kelly

Ik bedenk trouwens nooit van te voren hoe ik ga lopen. Ik heb gelukkig een goed richtingsgevoel. Lees hier het verhaal van Kelly.

Mijn hardlopen-in-het-buitenland inspiratie

Run Daddy Run / Jeu Propst

Elke keer als ik een stedentrip gepland heb, dan kijk ik of er een hardloopwedstrijd is. Lees hier Jeu's verhaal.

Op hardloopavontuur in het buitenland met Joanne

Joanne / Join my Road

Ik vind het cool om in andere omgevingen te lopen, in andere culturen, met andere mensen. Lees hier Joanne's verhaal

De skyline van Nijmegen ontdekken met Larissa

Nijmegen / Larissa

In Valencia trainde ik voor de Dam tot Damloop. Dat was heerlijk. Hardlopen in Valencia is leuk! Lees hier het verhaal Larissa.

Instagram

Volg Lou’s hardloopavonturen in binnen- en buitenland op Instagram. Op dit moment volg je haar weg naar de Marathon Rotterdam.