Background Image

Rock ’n Roll’en tijdens de Las Vegas Marathon

Afgelopen weekend (13 november) was de Rock ’n Roll Las Vegas Marathon. Las Vegas de stad waar ik een paar jaar geleden als meisje van 19 vol verbazing rondliep. Die stad maakte een hele grote indruk op mij. Niet omdat het zo mooi is. Maar omdat het zo’n bizarre-indrukwekkkende-gekke-toffe-gave-ik-sta-de-hele-dag-met-mijn-mond-open-stad is.

Deze stad slaapt écht nooit en je komt er de meest opzienbarende dingen tegen. Je kijkt er je ogen uit. Zoals ik al zei, ik was er toen ik nog geen 21 was én ik nog niet aan hardlopen deed. Ooit ga ik terug en dan loop ik ook over die strip. Misschien doe ik dan wel mee aan de Rock ’n Roll Las Vegas Marathon. Kijk onderstaande video. Dit is toch gaaf! Dit kunnen die Amerikanen wel. Echt een groot hardloopfeestje. Ik krijg meteen zin om te hardlopen. Jij ook?

Zou jij aan deze marathon mee willen doen? Of heb je al eens een Las Vegas gelopen. Let me know! 

Lou

Lou houdt van reizen, hardlopen én schrijven. En het liefst allemaal tegelijk. Zo vaak, als haar 24 vakantiedagen het toelaten, probeert ze te reizen. Ze droomt dan ook over het ontdekken van de wereld op haar hardloopschoenen.

Geen reacties

Plaats een reactie