Background Image
De lekkerste en verse vis eet je bij Sea Me in Lissabon. Rua do Loreto 21, 1200 Lisboa, Portugal
Call us anytime 00351 21 346 15 64
Specificaties
Vegetarisch Lunch Wijn
Sea Me is hét visrestaurant van Lissabon. Zorg ervoor dat je reserveert, anders moet je garandeert even in de rij staan. Maar geloof mij, het is de moeite dubbel en dwars waard. Je kunt er zelf je vis kiezen, vers van de pers. Ze bereiden het dan direct voor je.

Mocht je dit niet willen. Het is namelijk niet het goedkoopste restaurant van de stad. Dan kun je ook gewoon van de kaart kiezen. Hier staan ook fantastische visgerechten op. En ook supervers. Ze hebben ook sushi. Deze moet ook geweldig zijn. Als je besluit te gaan. Ga dan voor het complete (vis)pakketje. Kies uit de kleine voorgerechtjes, neem dan een hoofdgerecht en sluit af met een overheerlijk toetje. Tip. Neem het chocolade toetje. Of sluit je diner af met een burger van rauw tonijn. Dit doen de locals. Bedenk wel goed van te voren of je dit opkrijgt. Want het is wel een heftig einde. Om je diner helemaal compleet te maken, kies je een heerlijke wijn van de uitgebreide wijnkaart.

Het is niet het meest goedkoopste restaurant van Lissabon. Maar soms mag je jezelf verwennen toch? Je hebt een leuk avondvullend programma. En je eet mega lekker. Dan is een paar euro extra betalen helemaal niet zo erg voor een keertje. Het is ook niet mega duur. Maar als je samen met iemand bent en je een driegangenmenu neemt, dan ben je wel bijna €100 kwijt. Inclusief een lekkere fles wijn.

 

Voorzieningen
Reserveren Online reserveren Betalen met credit card
Geen beoordelingen

Plaats een reactie

Schrijf een beoordeling

Rua do Loreto 21, 1200 Lisboa, Portugal

Get Directions
Social Profiles