Background Image

Forum Przestrzenie, Krakau

Dé plek in Krakau om lekker te eten, een drankje te doen en te genieten van goede beats. Forum Przestrzenie, Marii Konopnickiej 28, 30-001 Kraków, Poland
Call us anytime +48 515 424 724
Specificaties
Vegetarisch Lunch Diner Ontbijt Wijn Bieren
Het Forum Przestrzenie in Krakau is een hotspot die je niet mag missen. Het is Krakau’s meest originele en hippe plek, waar ook de locals graag komen. Het voormalig Sovjet Forum, is omgebouwd tot een fijne plek om lekker te eten, te chillen, een drankje te doen, maar ook voor leuke feesten.

Forum Przestrzenie ligt aan de andere kant van de Wisla. Als je gaat hardlopen langs de Wisla aan de kant van het Wawel Kasteel, dan kun je het zien liggen. Moet je wel een stukje doorlopen. Tip? Ga er ontbijten. Ze hebben heel opties, variërend van de standaard eieren tot havermout met pindakaas en pannenkoeken. En het leuke? Bij een ontbijtje krijg je gratis koffie. Verder is het leuk om ’s avonds terug te komen om met een biertje te chillen op een van de strandstoelen die buiten staan. Moet het natuurlijk wel lekker weer zijn. In de zomer worden er ook vaak food-festivals georganiseerd. Naast het bar-/restaurantgedeelte, huizen er in het voormalige hotel ook heel veel creatieve winkeltjes. Van woonwinkeltjes tot jonge modeontwerpers die hun collecties verkopen. Alles wat er verkocht wordt is uniek. Zeker de moeite waard om even te neuzen.

Voorzieningen
Wifi
Geen beoordelingen

Plaats een reactie

Schrijf een beoordeling

Forum Przestrzenie, Marii Konopnickiej 28, 30-001 Kraków, Poland

Get Directions
Social Profiles